'Mbappé sprakeloos tijdens tirade Maignan in Franse kleedkamer'

Reacties

Na afloop van de nederlaag van Frankrijk tegen Italië zou Mike Maignan flink tekeer zijn gegaan. In de Franse kleedkamer zou de doelman onder meer hebben geroepen dat slechts twee spelers van Italië bij Frankrijk in de basis zouden staan.

'Mbappé sprakeloos tijdens tirade Maignan in Franse kleedkamer'
© Pro Shots
Frankrijk
Frankrijk
1 - 3
Italië
Italië

Met dat nieuws pakt L'Équipe uit na de Franse verliespartij van vrijdag. Maignan stond de pers al te woord over het incident, maar wilde niet veel kwijt. 'Wat er in de kleedkamer wordt gezegd, blijft tussen ons.'

Maignan laakte volgens de Franse krant de makke instelling van zijn ploeggenoten. De goalie van AC Milan zou twee minuten lang hebben staan schreeuwen. Onder anderen aanvoerder Kylian Mbappé zou muisstil zijn gebleven.

'We moeten verder', zei Maignan. 'We kunnen niet elke wedstrijd een clean sheet voor elkaar boksen. Ik heb het er moeilijk mee, de groep heeft het er moeilijk mee. Je hoeft je geen zorgen te maken. Als je een wedstrijd verliest, is dat niet het einde van de wereld. We hebben allemaal een rol te spelen op het veld. We weten dat we het beter moeten doen, dit Franse team moet winnen. We gaan ons niet verontschuldigen, we gaan onszelf in de spiegel aankijken en weer vooruit.'

Frankrijk speelt maandagavond tegen België in het Groupama Stadium van Olympique Lyon. De Belgen wonnen vrijdag met 3-1 van Israël.

UEFA Nations League

Stand League A Groep 2 UEFA Nations League 2024/2025

Europa

Team
GS
W
G
V
DV-DT
DS
Pt.
1
Italië
2
2
0
0
5-2
+3
6
2
Frankrijk
2
1
0
1
3-3
0
3
3
België
2
1
0
1
3-3
0
3
4
Israël
2
0
0
2
2-5
-3
0
* Actueel tot en met 15 sep. 2024
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.