Media zagen dat Oranje een straaltje hoop overliet voor Bosnië-Herzegovina

Reacties

Het werd zaterdagavond een ruime overwinning voor het Nederlands elftal, maar bij een 3-2 stand werd het nog behoorlijk spannend in de Nations League-wedstrijd tegen Bosnië-Herzegovina. Dat zagen ook de media in het Balkanland.

Media zagen dat Oranje een straaltje hoop overliet voor Bosnië-Herzegovina
© Pro Shots
Nederland
Nederland
5 - 2
Bosnië-Herzegovina
Bosnië-Herzegovina

BHT1, de publieke omroep van Bosnië-Herzegovina, schrijft dat Oranje geweldig begon aan de wedstrijd en dominant bleef over de gehele eerste helft. Krant Dnevni Avaz focuste zich meer op de tweede helft, waarin Bosnië-Herzegovina kansen kreeg op een stunt. 'Het was bijna tijd voor nog meer vuurwerk in Eindhoven', doelde de krant op de vele fakkels die werden afgestoken in het uitvak van het Philips Stadion.

'Toegegeven: Nederland was de ploeg die het meeste aan het aanvallen was in deze wedstrijd. Net op het moment dat onze spelers overlopen zouden worden, kwam er een straaltje licht door in Eindhoven. Die straal van hoop scheen ook op onze spelers en we werden zelfs gevaarlijk, maar uiteindelijk werden we afgestraft', zagen ze bij Dnevni Avaz.

Oslobodenje, ook een krant in Bosnië-Herzegovina, bleef ook hoopvol. 'Tot laat in de wedstrijd hoopten we op een stunt in Eindhoven, maar uiteindelijk kregen we vijf doelpunten tegen en was onze hoop verdwenen. De Nederlanders controleerden de wedstrijd, alleen maakten ze het niet af. We kregen kansen op meer, maar verprutsten dat.'

Koeman looft Oranje-duo
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.