Medic na Ajax-droomdebuut direct aan het werk gezet in Kroatië

Reacties

Jakov Medic verblijft drie dagen na zijn droomdebuut voor Ajax nog altijd op een roze wolk. De Kroatische verdediger heeft zijn populariteit flink zien stijgen.

Medic na Ajax-droomdebuut direct aan het werk gezet in Kroatië
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Medic deed zaterdag tegen Heracles Almelo voor het eerst mee in een officiële wedstrijd van Ajax en zorgde met een geweldige uithaal voor de gelijkmaker. Daarmee legde hij de basis voor de uiteindelijke 4-1 overwinning van de Amsterdammers.

De beelden van de goal van Medic gingen de hele wereld over. 'Ik ben nog steeds aan het dromen', lacht de verdediger in een interview met het clubkanaal. 'Ik heb de beelden vanochtend nog eens bekeken en kan nog steeds niet geloven dat ik dat was en dat ik zo schoot.'

'Op het internet zie ik mijn goal om de haverklap voorbijkomen. Heel gek', zegt Medic, die in zijn vaderland direct aan het werk is gezet: 'Ik moet al vijfhonderd shirts bestellen, aangezien ik zo veel verzoeken heb gekregen vanuit Kroatië. En voor alle mensen die hebben aangegeven dat ze een keer willen komen kijken, hebben we aan alleen dit seizoen niet genoeg, denk ik.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.