Medische staf AC Milan laat Oranje-tegenstander Frankrijk schrikken

Reacties

Frankrijk zal de situatie van keeper Mike Maignan in de gaten moeten houden richting het EK. Over anderhalve maand staan de Fransen tegenover het Nederlands elftal in Groep D, het is de vraag of bondscoach Didier Deschamps dan een beroep kan doen op zijn eerste doelman.

Medische staf AC Milan laat Oranje-tegenstander Frankrijk schrikken
© Pro Shots
Juventus
Juventus
0 - 0
AC Milan
AC Milan

Maignan ontbrak afgelopen weekend bij Milan in de topper tegen Juventus, reservedoelman Marco Sportiello werd tijdens de warming-up opgetrommeld door coach Stefano Pioli. Wat in het voordeel van Maignan sprak, was dat hij wel gewoon op de bank zat tegen Juventus. Na het weekend kwam Milan met een medische update.

Er was veel onduidelijk over de bankzitterstatus van Maignan, inmiddels is bekend dat de Franse goalie een spierblessure heeft opgelopen in zijn dijbeen. Milan wil aan het einde van deze week nog enkele testen uitvoeren voordat er uitsluitsel gegeven kan worden over de verdere inzetbaarheid van Maignan.

De doelman van Milan wordt gezien als de opvolger van Hugo Lloris, de eerste keeper van Frankrijk op het afgelopen WK. In de afgelopen interlandperiode keepten Maignan en Brice Samba (RC Lens) allebei een wedstrijd, Alphonse Aréola van West Ham United werd ook opgeroepen door Deschamps.

Nederland
Nederland
Vr 21 jun.
21:00
Frankrijk
Frankrijk
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.