Messi blijft scoren en vergroot Messi-mania bij Inter Miami

Reacties

Lionel Messi heeft in de nacht van dinsdag op woensdag opnieuw het net gevonden voor Inter Miami. De Argentijnse sterspeler van de club van mede-eigenaar David Beckham was al vroeg in het Leagues Cup-duel met Atlanta United twee keer trefzeker.

Messi blijft scoren en vergroot Messi-mania bij Inter Miami

Messi maakte vier dagen geleden zijn eerste doelpunt voor Inter Miami en later bleek dat het duel met Cruz Azul in de Verenigde Staten meer tv-kijkers had getrokken dan de NBA-finale van vorig jaar. In zijn tweede wedstrijd voor Inter Miami was Messi opnieuw goud waard.

Na acht minuten maakte de Argentijn de openingsgoal nadat Sergio Busquets hem met een subtiel lobje de diepte in had gestuurd. Messi schoot daarna eerst tegen de paal, maar tikte in de rebound alsnog de 1-0 binnen. Een kwartier later maakte Messi op aangeven van de Fin Robert Taylor de 2-0.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Diezelfde Taylor nam daarna het stokje over van uitblinker Messi. De middenvelder schoot kort voor rust heerlijk raak in de kruising en maakte in de tweede helft op aangeven van Messi. De wereldkampioen van Inter Miami werd net als Busquets voortijdig naar de kant gehaald.

Christopher McVey (Inter Miami) kreeg in de slotfase nog rood voor het neerhalen van een doorgebroken speler, waarna keeper Drake Callender de daaropvolgende strafschop van Thiago Almada keerde. Inter Miami en Messi kunnen zich door de tweede zege op rij opmaken voor de knock-outfase in de Leagues Cup.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.