'Messi hakt de knoop door: witte rook is slechts een kwestie van tijd'

Reacties

Het lijkt erop dat er snel duidelijkheid zal komen over de sportieve toekomst van Lionel Messi. Gezaghebbende media uit verschillende landen maken woensdag melding van een mondeling akkoord met het Amerikaanse Inter Miami FC.

'Messi hakt de knoop door: witte rook is slechts een kwestie van tijd'
© Pro Shots

Messi (35) beschikt over een aflopende verbintenis bij Paris Saint-Germain en gaat deze club transfervrij verlaten. De Argentijn kon een megacontract tekenen in Saoedi-Arabië, terwijl hij ook in de nadrukkelijke belangstelling van zijn oude club Barcelona stond. De keuze lijkt echter te zijn gevallen op Inter Miami FC. Bij die club staat de Nederlander Nick Marsman op doel.

De deal in Miami is niet alleen een sportieve: Messi gaat ook een samenwerking aan met merken als Adidas en Apple. De gemaakte afspraken zullen snel op papier worden gezet, waarna het een kwestie is van handtekeningen verzamelen, zo wordt beweerd.

Messi speelde in de afgelopen twee jaar 75 wedstrijden voor PSG en kwam daarvoor tot liefst 778 wedstrijden voor Barcelona. Hij werd zeven keer gekozen tot beste voetballer van de wereld en werd in december met Argentinië wereldkampioen. Inter Miami lijkt de derde club in zijn carrière te gaan worden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.