Met deze elf namen begint Go Ahead Eagles aan zijn Europese avontuur

Reacties

Go Ahead Eagles heeft zijn opstelling voor de thuiswedstrijd tegen SK Brann, in de tweede voorronde van de Conference League, bekendgemaakt. Paul Simonis heeft behoorlijk moeten puzzelen.

Met deze elf namen begint Go Ahead Eagles aan zijn Europese avontuur
© Pro Shots
Go Ahead Eagles
Go Ahead Eagles
0 - 0
SK Brann
SK Brann

Go Ahead plaatste zich voor Europees voetbal door de play-offs van het afgelopen seizoen te winnen. René Hake hield er een droomtransfer naar Manchester United aan over en vaste basiskrachten Bas Kuipers (FC Twente), Philippe Rommens (Ferencvaros) en Willum Willumsson (Birmingham City) gingen ook weg.

Simonis is aangesteld als de nieuwe hoofdtrainer en kan bij zijn officiële vuurdoop niet over al zijn smaken beschikken. Mathis Suray, Oliver Edvardsen, Julius Dirksen, Gerrit Nauber en Pim Saathof zijn niet (wedstrijd)fit en Thibo Baeten is er vanwege privéomstandigheden ook niet bij.

Keeper Jeffrey de Lange is wel van de partij en staat op doel, met voor hem Mats Deijl, Jamal Amofa, Joris Kramer en Dean James. Het middenveld wordt gevormd door Evert Linthorst, Enric Llansana en Søren Tengstedt, terwijl Bobby Adekanye, Victor Edvardsen en Jakob Breum voorin staan. Van Tengstedt is al bekend dat hij geen volledige wedstrijd kan spelen.

Opstelling Go Ahead Eagles: De Lange; Deijl, Amofa, Kramer, James; Linthorst, Llansana, Tengstedt; Adekanye, Victor Edvardsen, Breum. 

Go Ahead - SK Brann begint om 18.30 uur. Volg het duel via VI Live:

Alles over Go Ahead Eagles - SK Brann

Go Ahead Eagles duelleert met SK Brann om een plek in de derde voorronde van de Conference League. We blikken via verschillende manieren vooruit op deze Europese wedstrijd.

Clubwatcher Sander Janssen bezocht de persconferentie van de nieuwe Go Ahead-trainer Paul Simonis.
Analyticus Sam Planting karakteriseert SK Brann als 'een specialist in het underdogvoetbal'.
Hoe verliep het laatste Europese avontuur van Go Ahead Eagles ook alweer?
Aanvoerder Mats Deijl groeit mee met Go Ahead.

Alles lezen op VI PRO? Sluit direct een abonnement af en krijg een special cadeau.
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.