Met deze elf wil Bosz PSV terug naar de Champions League leiden

Reacties

Peter Bosz heeft zijn elftal bekendgemaakt voor de cruciale return in de beslissende voorronde van de Champions League. De trainer van PSV kiest in het duel met Rangers FC voor een opvallende wijziging.

Met deze elf wil Bosz PSV terug naar de Champions League leiden
© Pro Shots

Ten opzichte van de onbesliste strijd op Ibrox (2-2) heeft Bosz ervoor gekozen om André Ramalho op de bank te laten plaatsnemen. De centrale verdediger wordt vervangen door Jerdy Schouten. De zomeraankoop vormt een verdedigingscentrum met Olivier Boscagli. Sergiño Dest en Jordan Teze zijn de vleugelverdedigers.

Het middenveld oogt vertrouwd. Ibrahim Sangaré en Joey Veerman zijn de motoren die PSV door de strijd met de Schotten moeten loodsen. Voor het tweetal is een plaats ingeruimd voor Ismael Saibari. Hij is de meest aanvallend ingestelde middenvelder in de basisopstelling van de Eindhovenaren.

Bosz beschikt in zijn frontlinie over de gebruikelijke wapens. De door veel topclubs begeerde Johan Bakayoko start aan de rechterkant, terwijl Noa Lang vanaf links zal spelen. Luuk de Jong, vorige week nog trefzeker, is de aanvalsleider.

Ook de elf van Rangers zijn bekend. Cyriel Dessers staat in de basisopstelling. De Belg scoorde twee seizoenen geleden namens Feyenoord nog in het stadion van PSV. 

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Champions League
Meer over UEFA Champions League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.