Met deze elf wil Feyenoord naar de halve finale van het bekertoernooi

Reacties

Arne Slot heeft de basisopstelling bekendgemaakt voor de kwartfinale van de KNVB-beker tegen SC Heerenveen. De oefenmeester van Feyenoord koos voor zijn gebruikelijke elf. Gastheer en collega Kees van Wonderen koos aan Friese zijde eveneens grotendeels voor zijn vertrouwde formatie, maar mist een belangrijke kracht.

Met deze elf wil Feyenoord naar de halve finale van het bekertoernooi
© Pro Shots
sc Heerenveen
sc Heerenveen
0 - 1
Feyenoord
Feyenoord

Op het wedstrijdformulier staat slechts één wijziging ten opzichte van de editie van hetzelfde affiche (1-2). Dat werd tweeënhalve week geleden afgewerkt. Alireza Jahanbakhsh begint aan de aftrap in het Abe Lenstra Stadion, terwijl de vorige keer Quinten Timber nog op mocht draven. 

Opstelling Feyenoord: Wellenreuther; Pedersen, Geertruida, Hancko, Hartman; Wieffer, Kökçü, Dilrosun; Jahanbakhsh, Giménez, Idrissi.

Ook collega Kees van Wonderen koos voor een vertrouwde formatie. Dat houdt in dat Jeffrey Bruma, opgeleid door Feyenoord, de verdediging leidt. Sydney van Hooijdonk begint in de punt van de aanval. Wie wel ontbreekt, is Thom Haye. De middenvelder is ziek.

Opstelling SC Heerenveen: Mous; Van Ewijk, Bruma, Bochniewicz, Köhlert; Olsson, Tahiri Al Hajj; Nunnely, Van Hooijdonk, Sahraoui.

Bekijk hier al onze video's
Meer TOTO KNVB-Beker
Meer over TOTO KNVB-Beker
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.