Meulensteen juicht transfer Sneijder alleen maar toe

Komende woensdag gaat René Meulensteen in de nieuwe uitgave van Voetbal International uitgebreider in op de sterke competitiestart van Manchester United. De nieuwe editie ligt vanaf woensdag in de winkel.

Meulensteen juicht transfer Sneijder alleen maar toe

Manchester United's assistent-trainer René Meulensteen sluit niet uit dat Wesley Sneijder voor het einde van de transfermarkt nog de overstap naar de kampioen van Engeland maakt.

De Oranje-international zelf liet maandag weten dat hij niet verwacht Internazionale de komende dagen te verlaten. Sneijder wordt nog altijd gelinkt aan Manchester United en ook Arsenal. 'Sir Alex Ferguson heeft enorm veel vertrouwen in onze huidige selectie', laat Meulensteen weten aan Voetbal International.

'Maar een speler van het kaliber Wesley Sneijder zou heel goed bij ons passen. Dat heb ik al eerder gezegd en ik herhaal het nu maar weer. Waar een wil is, is altijd een weg. Als club en speler het echt willen, is er altijd iets mogelijk. Ik zou een transfer van Sneijder alleen maar toejuichen', vervolgt de assistent-trainer.

Manchester United denderde afgelopen zondag over Arsenal heen. The Red Devils scoorden acht keer en in het veld stond een piepjonge selectie van gemiddeld 22 jaar. Meulensteen: 'Bijvoorbeeld Ashley Young was met zijn 26 jaar nog één van de oudere spelers. Maar ik zie niet in waarom een oudere speler als Sneijder (27, red) niet in onze ploeg zou passen.'

'We spelen nog een heleboel moeilijke wedstrijden dit seizoen. Aan de andere kant was de competitiestart met deze selectie fantastisch dus het zou me ook niets verbazen als er bij ons niks meer gaat gebeuren op transfergebied.' (Thijs van Veghel)

Foto: VI Images

Bekijk hier al onze video's