Middlesbrough meldt zich met miljoenen voor Bradley

Everton, Middlesbrough en Newcastle United zijn drie van de Engelse clubs die geïnteresseerd zijn in Michael Bradley. Boro heeft zelfs al een bod van vier miljoen euro uitgebracht op de middenvelder van SC Heerenveen.

Middlesbrough meldt zich met miljoenen voor Bradley

Bradleys contract bij Heerenveen loopt in de zomer van 2009 af. Hij weigerde onlangs zijn verbintenis te verlengen. Via de FIFA-website maakte hij nog maar eens duidelijk waar hij heen wil. 'Ik zou graag willen spelen in de Premier League. Ik ben op de hoogte van berichten die de ronde doen, hopelijk wordt er binnenkort iets uitgewerkt.'

Bij Middlesbrough moet Bradley de opvolger worden van George Boateng, die niet meer lijkt voor te komen in de plannen van coach Gareth Southgate. Celtic, Glasgow Rangers en Tottenham Hotspur zouden de Nederlander willen inlijven.

Bradley maakte tijdens de afgelopen competitie vijftien doelpunten en vond in het gehele seizoen negentien maal het net namens Heerenveen. Daarmee verbeterde hij een Amerikaans record. Want nog nooit scoorde een Amerikaan zo vaak in een Europese competitie als de twintigjarige middenvelder. Het oude record stond op naam van Brian McBride.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen