Mihajlovic daagt Mancini uit, Mata geeft online masterclass

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Mihajlovic daagt Mancini uit, Mata geeft online masterclass

Sinisa Mihajlovic heeft zich van zijn goede kant laten zien. De trainer van AC Milan schreef een open brief in La Gazzetta dello Sport en daagde daarin Roberto Mancini, coach van het rivaliserende Internazionale, uit voor een weddenschap voor de stadsderby van zondagavond. Zijn voorstel: wie de weddenschap verliest, moet een donatie doen aan een fonds voor vluchtelingen.

• Erevoorzitter van Bayern München Franz Beckenbauer viert vrijdag zijn verjaardag. De voormalige speler, trainer en bestuurder van de Duitse grootmacht wordt zeventig jaar. Om dit te vieren, zette het YouTube-account van de Duitse Bundesliga de vijf mooiste treffers uit de loopbaan van Der Kaiser op een rij. En ook namens Voetbal International natuurlijk... Herzlichen Glückwunsch zum Geburtstag, Franz!

'Ik mis het om Steven Gerrard, aanvoerder van Liverpool, te zijn.'
• Liverpool-icoon Steven Gerrard verruilde zijn geliefde Anfield afgelopen zomer voor het Amerikaanse Los Angeles Galaxy. In de Verenigde Staten heeft de middenvelder naar eigen zeggen een prima leven, maar toch mist hij zijn oude club. En dan vooral het moment dat hij als aanvoerder 'zijn mannen' mee het veld op mocht nemen voor een wedstrijd. Overigens liet hij ook weten dat hij graag bij Liverpool had willen blijven als de club hem een trainersfunctie had aangeboden. Maar dat gebeurde niet. (Daily Mail)

• Heb je altijd al goede vrije trappen willen schieten, maar konden je trainers er eigenlijk helemaal niets van en lukte het ook niet om jezelf een bepaalde techniek eigen te maken? Manchester United-middenvelder Juan Mata plaatste vrijdag een filmpje op YouTube, waarin hij stap voor stap uitlegt hoe je volgens hem een goede vrije trap moet nemen. Succes!

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.