Mihajlovic topkandidaat om Mourinho op te volgen

Met het aanstaande vertrek van Inter-trainer José Mourinho naar Real Madrid begint het speculeren over een opvolger. Sinisa Mihaljovic is topkandidaat bij de kersverse winnaar van de Champions League.

Mihajlovic topkandidaat om Mourinho op te volgen

Voorzitter Massimo Moratti wil graag een grote naam als vervanger, maar de geopperde kandidaten Rafael Benitez (Liverpool), Guus Hiddink (Turkije) en Fabio Capello (Engeland) zijn of niet beschikbaar of niet haalbaar. Moratti zet nu verrassend genoeg in de op de komst van Sinisa Mihaljovic.

'Mihajlovic is een trainer met een goed karakter en hij heeft zich een snelle leerling getoond', vertelt Moratti aan Sky Italia. 'Hij heeft een goede band met veel huidige Inter-spelers, van wie hij met sommigen zelf nog gespeeld heeft. Hij geniet veel respect. Ik zou hem graag terugzien bij de club, maar heb nog geen keuze gemaakt.'

De Serviër speelde van 1992 tot 2006 in Italië, aanvankelijk bij Sampdoria en Lazio Roma, en sloot zijn actieve carrière als speler af bij Internazionale. Daarna vervulde Mihajlovic in Milaan twee jaar de rol van assistent-trainer, alvorens te kiezen voor een avontuur op eigen benen bij Bologna. In april 2009 kreeg hij daar zijn ontslag, in december 2009 trad hij aan bij Catania.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen