Milan wacht nog steeds op eerste thuiszege

Lazio en AC Milan blijven moeizaam presteren in de Serie A. Beide Italiaanse vertegenwoordigers in de Champions League kwamen niet verder dan 1-1.

Sampdoria-Atalanta Bergamo 3-0Verrassing Atalanta Bergamo rekende zich rijk na de nederlaag van AS Roma tegen Internazionale. Maar Sampdoria stond een verdere opmars in de weg door de Orobici op een kansloze 3-0 nederlaag te trakteren. Antonio Cassano vestigde de aandacht op zich door zijn eerste treffer in dienst van Sampdoria uitbundig te vieren.

AC Milan-Catania 1-1Voor AC Milan komt er nog geen einde aan het teleurstellende begin van de competitie. Ondanks een overwicht kwam de ploeg van coach Carlo Ancelotti op eigen veld opnieuw niet tot winst. Dankzij een benutte strafschop van Kaká hielden de Rossoneri een schamel punt over aan de ontmoeting met Catania.

Napoli-Genoa 1-2Zonder de steun van het thuispubliek maakte Napoli het niet waar tegen het eveneens op het hoogste niveau teruggekeerde Genoa. Ondanks een ongelukkig eigen doelpunt van aanvoerder Paolo Cannavaro maakte Napoli het meeste aanspraak op de winst. Maar na de gelijkmaker van Maurizio Domizzi volgde in de laatste minuut de winnende treffer van Genoa. Giuseppe Sculli was de gevierde man bij de gasten.

Reggina-Lazio 1-1Reggina boekte niet de eerste zege van het seizoen die het wel verdiende. Lazio kreeg met het 1-1 gelijkspel in Stadio Granillo meer dan waar het recht op had, omdat de Romeinse club nagenoeg niets afdwong. Het wegvallen van Tommaso Rocchi paste in de teleurstellende middag van Lazio.

Bekijk hier al onze video's