Minteh draait Japanse defensie dol en maakt eerste doelpunt voor Brighton

Reacties

Yankuba Minteh heeft zijn debuut in het shirt van Brighton & Hove Albion opgeluisterd met een fijn doelpunt. De voormalig Feyenoorder had woensdag maar een kwartier nodig om zijn eerste goal te maken.

Minteh draait Japanse defensie dol en maakt eerste doelpunt voor Brighton
© Screenshot MyAlbionTV
Kashima Antlers
Kashima Antlers
1 - 5
Brighton & Hove Albion
Brighton & Hove Albion

Minteh verruilde Newcastle United deze zomer over voor Brighton, dat het clubrecord brak om zijn komst mogelijk te maken. De twintigjarige aanvaller stelde in zijn eerste minuten voor zijn nieuwe werkgever niet teleur. In het duel met Kashima Antlers opende Minteh na een kwartier de score. De Gambiaan dolde de Japanse defensie en werkte vervolgens eenvoudig binnen (0-1). 

Brighton is sinds deze week op tournee in Japan, het thuisland van Kaoru Mitoma. Door de aanwezigheid van de twintigvoudig international zijn The Seagulls razend populair in het Aziatische land. Zaterdag staat het tweede en laatste oefenduel in Japan op het programma. Dan is Tokyo Verdy de tegenstander. 

In onderstaand artikel geeft directeur Dennis te Kloese een inkijkje in de werkwijze van Newcastle United en het verhuren van Minteh

Bekijk hier al onze video's
Meer Brighton & Hove Albion
Meer over Brighton & Hove Albion
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Meer Minteh
Meer over Minteh
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.