'Misschien had Ajax niet zo'n lastig duel verwacht en pakken ze het anders aan'

Reacties

Bozidar Bandanovic sluit niet uit dat Ajax met een ander strijdplan naar Servië afreist om de return af te werken. De trainer van FK Vojvodina geeft als reden dat hij denkt dat de Amsterdammers niet zo’n moeilijke eerste wedstrijd hadden verwacht in de Johan Cruijff Arena.

'Misschien had Ajax niet zo'n lastig duel verwacht en pakken ze het anders aan'
© Pro Shots
Vojvodina Novi Sad
Vojvodina Novi Sad
1 - 3
Ajax
Ajax

Ajax won afgelopen donderdag met 1-0 van Vojvodina door een treffer van Branco van den Boomen. Die kwam pas op een laat moment tot stand in een vooral moeizame tweede helft. Dat zag ook Bandanovic, zo liet hij merken tijdens een persmoment.

'De tweede helft was zowel aanvallend als verdedigend beter, maar nu moeten we nog beter zijn, want we verwachten een nog moeilijkere wedstrijd. Misschien had Ajax zo'n lastig duel niet verwacht en pakken ze het nu anders aan', aldus Bandanovic, die het aanvalsspel van Ajax prijst. 'Ajax is erg gevaarlijk in aanvallen, ze hebben een speciale tactiek, de verdedigers zetten hoog voor en we moeten op alles voorbereid zijn.'

Ook in Servië zal Ajax spelen zonder Oranje-internationals Brian Brobbey en Steven Bergwijn. Dat is volgens Bandanovic niet iets om zijn strijdplan voor om te gooien. 'Als coach heb ik altijd geloofd dat het team niet afhankelijk moet zijn van één of twee spelers. Ze hebben genoeg goede spelers, dat zagen we ook in de eerste wedstrijd. Ajax is nog steeds een zeer gevaarlijke en georganiseerde ploeg met uitstekende individuen', besluit hij. Donderdagavond om 20.00 spelen Vojvodina en Ajax tegen elkaar in Servië.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.