Misverstand tussen Qarabag-speler en arbiter leidt tot hilarische beelden

Reacties

Het meest hilarische moment van de Europese week kwam ongetwijfeld in Leverkusen voorbij. Elvin Cafarquliyev wilde scheidsrechter Anthony Taylor bedanken voor diens beslissing, maar de Engelse leidsman had iets anders in gedachten dan de speler van Qarabag had gehoopt.

Misverstand tussen Qarabag-speler en arbiter leidt tot hilarische beelden
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen
3 - 2
Qarabağ
Qarabağ

Halverwege de tweede helft stond Qarabag verrassend met 0-1 voor op het veld van Bayer Leverkusen toen Cafarquliyev de doorgebroken Jeremie Frimpong neerhaalde. Taylor gaf daar in eerste instantie geel voor, maar werd naar de monitor geroepen. Taylor ging kijken, kwam terug en maakte het gebaar dat we kennen als een scheidsrechter een gele kaart wil intrekken. Cafarquliyev was op dat moment blij en wilde Taylor een high-five geven.

Dat ging niet, want de Engelsman had zijn rechterhand nodig om naar zijn borstzakje te grijpen en er een rode kaart uit te halen. Daarna was bij Cafarquliyev de behoefte om Taylor te bedanken overigens heel snel weg. Het is overigens geen gebrek aan ervaring bij het slachtoffer van dit misverstand: de VAR deed medio 2022 zijn intrede in de competitie van Azerbeidzjan.

Uiteindelijk werd het extra pijnlijk: Qarabag kwam zelfs op 0-2 tegen Die Werkself, maar moest in blessuretijd capituleren door een dubbelslag van Patrik Schick. 

Bekijk hier al onze video's
Meer UEFA Europa League
Meer over UEFA Europa League
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.