Mitchell: 'Droom dat indrukwekkende club als Feyenoord mij wil'

Reacties

In een jaar tijd naar de Costa Ricaanse top, het nationale elftal, de Copa América en Feyenoord. Het gaat hard met de ontwikkeling van toptalent Jeyland Mitchell (19), wiens overstap naar Rotterdam deze maandag afgerond werd.

Mitchell: 'Droom dat indrukwekkende club als Feyenoord mij wil'

Mitchell verlaat LD Alajuelense voor zijn eerste avontuur in Europa. 'Voor een jonge voetballer uit Costa Rica zoals ik is het natuurlijk een droom dat een indrukwekkende club als Feyenoord me wil hebben', luidt zijn eerste reactie op de clubsite van de Rotterdammers.

De verdediger wil in de Eredivisie stappen blijven maken. 'Het is heel snel gegaan, van Alajuelense naar het nationale team en nu de stap naar Europa. Maar ik ben er nog niet, het begint nu pas. Ik wil bij Feyenoord slagen, de harten van het publiek veroveren en grote wedstrijden spelen in De Kuip. Dus moet ik elke dag opnieuw hongerig zijn en alles willen geven om nog beter te worden als voetballer. Daar heb ik heel veel zin in.'

Mitchell wordt de vierde Costa Ricaan in de Eredivisie. Doelman Esteban (AZ), aanvaller Bryan Ruiz (FC Twente, PSV) en spits Manfred Ugalde (FC Twente) gingen hem voor.

Bekijk hier al onze video's
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.