Møller Wolfe door het stof na vroege rode kaart tegen PSV

Reacties

De wedstrijd tussen AZ en PSV was zaterdag al halverwege de eerste helft gespeeld. De kampioen stond op 0-2 in Alkmaar, waar de thuisploeg met tien man stond door een vroege rode kaart voor de Noorse linksback David Møller Wolfe. Die trok op ESPN het boetekleed aan en maakte zijn ploeggenoten een groot compliment.

Møller Wolfe door het stof na vroege rode kaart tegen PSV
© Pro Shots
AZ
AZ
1 - 2
PSV
PSV

'Ik wil mijn excuses aanbieden aan alle supporters en mijn teamgenoten, voor de moeilijke situatie waar ik ze in heb gestort. Ik ben heel trots om deel uit te maken van dit team, als ik zie hoe ze gevochten hebben', aldus de schlemiel van de avond, die op televisie ook nog uitlegde hoe het kon gebeuren dat hij uit het veld werd gestuurd.

'Ik moet de ruimte tussen mezelf en Maxim dichtlopen. Guus Til kan dan lopen, en dan is er contact en kan de scheidsrechter rood geven. Het is een beetje streng, vind ik, maar ik begrijp zijn beslissing volledig. Ik leg de schuld helemaal bij mezelf', sprak Møller Wolfe.

De trainer van AZ, Maarten Martens, was onder de indruk van hoe zijn ploeg zich in ondertal weerde. 'Ik kan mijn team alleen verwijten dat de goals te snel vallen. We hebben gestreden en kwamen zelfs nog terug, over die tweede helft kan ik de jongens alleen maar een compliment maken voor hoe ze gespeeld hebben tegen een bizar goed team.'

Bekijk hier al onze video's
Meer AZ
Meer over AZ
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Meer D. Møller Wolfe
Meer over D. Møller Wolfe
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.