Mooi gebaar spelers en staf Chelsea: jeugd toch bij FA Cup-finale

Reacties
Mooi gebaar spelers en staf Chelsea: jeugd toch bij FA Cup-finale
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De jeugdspelers van Chelsea, en hun familie,  kunnen zaterdag toch een plekje zoeken op Wembley. Met dank aan de vrijgevigheid van de spelers en staf van de Londense club.

Chelsea staat zaterdag op Wembley tegenover Liverpool met de FA Cup als inzet. Een plaatsje in het stadion, zoals gebruikelijk, dreigde echter aan de neus voorbij te gaan van de jeugdspelers van The Bleus. De nog geldende sancties weerhielden de Londense club ervan extra tickets te bemachtigen.

De hulp kwam van de hoofdmacht. Spelers en staf hebben het geld op tafel gelegd om de toegangsbewijzen alsnog aan te schaffen, zodat de Chelsea-jeugd met eigen ogen kan aanschouwen wat hun mogelijke voorland is. Het gebaar gaat verder dan alleen de spelertjes, want voor hun families ligt er een toegangsbewijs klaar.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.