Mühren troeft Ronaldo af, komische goal in Spanje

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Mühren troeft Ronaldo af, komische goal in Spanje
© Pro Shots

• Manchester United verzekerde zich vrijdag van de terugkeer van Cristiano Ronaldo, maar de club had misschien beter een andere aanvaller kunnen halen. Een zekere Robert Mühren, die vrijdag weer trefzeker was voor FC Volendam, scoort sinds het seizoen 2019/20 namelijk vaker dan de Portugees.

• Een supporter van Man United was in ieder geval dolblij met de terugkeer van Ronaldo. Tijdens een reportage van Sky Sports is op de achtergrond te zien dat de fan uit zijn dak gaat en zelfs de manier van juichen van de Portugese aanvaller imiteert.

• Het seizoen in de Segunda División B, het derde niveau van Spanje, is op een bijzondere manier begonnen. Rayo Majadahonda won met 0-2 op bezoek bij Cultural Leonesa en de eerste goal van het seizoen werd gemaakt door Rubén Sánchez Pérez-Cejuela. Daar kreeg de aanvaller wel de nodige hulp bij van de defensie en de keeper van de thuisploeg.

• Het was vrijdag een heel fijne avond voor de familie Seuntjens. Mats scoorde en gaf een assist namens Fortuna Sittard in het treffen met RKC Waalwijk (2-2). Na afloop zag hij dat zijn broer Ralf een hattrick had gemaakt voor NAC Breda tegen ADO Den Haag.

• Op 28 augustus 1994 maakte Bernd Schuster voor Bayer Leverkusen een memorabel doelpunt van grote afstand, in de wedstrijd tegen Eintracht Frankfurt. De goal werd uitgeroepen tot Tor des Jahres 1994 en later ook tot mooiste Bundesliga-treffer van de jaren negentig.

• Op 28 augustus 2013 maakte Juan Manuel Olivera deze absurde goal voor Náutico in de wedstrijd tegen Sport. Dit alles gebeurde in de Braziliaanse competitie. Het doelpunt werd genomineerd voor de Puskás Award.

• De jarigen van vandaag: Bojan Krkic (31), Sjaak Troost (62), Edwin Linssen (41), Carsten Jancker (47), Daniel Gygax (40), Thiago Motta (39), Rydell Poepon (33), César Azpilicueta (32), Iván Gabrich (49), Christian Pander (38), Funso Ojo (30), Bart Schenkeveld (30) en Bart Straalman (25).

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.