MVV presenteert speciaal André Rieu-shirt

Reacties

MVV Maastricht speelt in oktober in een speciaal André Rieu-shirt. De Limburgse club presenteerde het tenue zondag, ter ere van de 75ste verjaardag van de wereldberoemde muzikant uit Maastricht. Op 1 oktober blaast de violist de kaarsjes uit.

MVV presenteert speciaal André Rieu-shirt
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je in deze rubriek.

Het silhouet van Rieu prijkt de hele maand oktober op de voorkant van het shirt van MVV, te beginnen met komende vrijdag op bezoek bij FC Emmen. 'We zijn trots dat André Rieu op de borst van het prachtige MVV-shirt prijkt. De combinatie Rieu, MVV en Maastricht gaat met deze actie de hele wereld over', vertelt directeur Jean Boelen van MVV.

Dé gids voor het seizoen 2024/25

Alle transfers en vernieuwde selecties overzichtelijk bij elkaar op papier? Bestel dan hier de Seizoengids, die dit jaar verschijnt ná het sluiten van de transfermarkt. Op die manier is de Seizoengids van 2024/25 actueler en relevanter dan ooit.

Abonnees van het weekblad ontvangen de Seizoengids gratis op de mat. VI PRO-abonnees bestellen zonder verzendkosten.

Nog geen VI PRO-abonnee? Sluit dan nu een abonnement af en krijg de Seizoengids 2024/25 cadeau.

MVV gaat het Rieu-shirt internationaal aanbieden. Het shirt kost 79,99 euro en wordt geleverd in een speciale doos.

Bekijk hier al onze video's
Meer MVV Maastricht
Meer over MVV Maastricht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.