NAC blameert zich en verliest in oefenduel van regioteam

Reacties

NAC Breda heeft zich, een kleine drie weken voor de start van de Eredivisie, opzichtig geblameerd. In een oefenduel met het Zeeuws Elftal, een verzameling spelers uit de gelijknamige provincie, verloren de Bredanaars dinsdagavond met 1-0.

NAC blameert zich en verliest in oefenduel van regioteam
© Pro Shots

In Kapelle begon NAC zonder de veelbesproken Aimé Omgba. NAC had in het eerste van drie blokken van dertig minuten genoeg kansen om de score te openen, maar verzuimde dat ook daadwerkelijk te doen. Na een half uur opende Sjoerd Verhulst de score voor het gelegenheidselftal. Gaandeweg de wedstrijd kreeg het Zeeuws Elftal zelfs kansen om de score nog te verdubbelen.

Dat lukte niet, maar omdat NAC niet scoorde, bleef de beschamende uitslag van 1-0 op het bord - de tweede keer dat een amateurploeg NAC bij kon benen. Laatst werd het tegen eersteklasser Unitas'30 1-1. Het team van Carl Hoefkens oefent nog tegen OFI KretLierse Kempenzonen, Aris Saloniki en Sparta Rotterdam voordat de geel-zwarte promovendus op vrijdag 9 augustus het startschot mag geven aan Eredivisieseizoen 2024/25. Dat doen de Brabanders bij het eveneens in de Eredivisie teruggekeerde FC Groningen.

Bekijk hier al onze video's
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.