NAC mikt op snel akkoord over jeugdige attractie van Lazio

Reacties

NAC Breda heeft de zinnen gezet op de komst van Saná Fernandes (18). De rappe vleugelspits is de afgelopen weken enthousiast gemaakt voor de komst naar de Eredivisie. Hij zou van Lazio gehuurd moeten worden.

NAC mikt op snel akkoord over jeugdige attractie van Lazio
© Pro Shots

Al wekenlang is NAC druk in de weer met de komst van Fernandes, die wordt gezien als absolute buitenkans. De achttienjarige Portugees met Afrikaanse roots is een van de toptalenten van Lazio. Omdat hij in de Serie A nog geen direct perspectief heeft, wil hij graag een tijdelijke stap naar een andere club maken.

In Breda was men via goede Italiaanse contacten al snel op de hoogte van die wens. Technisch directeur Peter Maas zocht Fernandes enkele weken geleden al thuis op en sprak uitvoerig met de volledige entourage. Tijdens die gesprekken werd de vleugelspits geënthousiasmeerd voor een verhuurperiode. 

NAC en Fernandes zijn al tot een persoonlijk akkoord gekomen, terwijl de onderhandelingen met Lazio de afgelopen weken ook vorderingen maakten. In de loop van volgende week hopen de Bredanaars de huurtransfer definitief af te ronden. Daarmee zou trainer Carl Hoefkens zijn gewenste buitenspeler in huis hebben.

Paula
Eerder deze week presenteerde NAC ook verdedigers Enes Mahmutovic en Leo Greiml al. Ook Raul Paula staat op het punt een contract te tekenen. NAC is met zowel de speler als zijn huidige VfB Stuttgart tot een akkoord gekomen om de aanvallende middenvelder transfervrij over te nemen. Enkel een medische keuring scheidt Paula nog van een overgang naar de Eredivisie.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.