Namli zet in op iets groters dan PEC Zwolle

Reacties

PEC Zwolle rekent voor het aankomende seizoen niet op Younes Namli. De middenvelder heeft aangegeven dat hij een volgende stap in zijn loopbaan wil gaan zetten.

Namli zet in op iets groters dan PEC Zwolle
© Pro Shots

De dertigjarige Namli beschikt over een aflopend contract, met daarin een eenzijdige optie (vanuit de speler) om er een extra seizoen aan vast te plakken. PEC had graag gezien dat de Deen van deze optie gebruik had gemaakt, maar Namli wil hogerop. Verrassend is dat overigens niet: gedurende het afgelopen seizoen heeft de middenvelder dit al een paar keer aangegeven.

Mocht Namli er niet in slagen om de gewenste stap hogerop te zetten, dan zou een langer verblijf bij PEC alsnog een optie kunnen zijn. Technisch directeur Gerry Hamstra rekent daar bij de samenstelling van de selectie voor het nieuwe voetbaljaar logischerwijs niet op en kijkt rond voor andere opties.

Namli keerde vorig jaar terug bij PEC, waar hij tussen 2017 en 2019 eerder al succesvol was geweest, en was in dertig competitiewedstrijden goed voor vier goals en acht assists. Hiervoor speelde hij voor Sparta Rotterdam: ook toen verlengde Namli zijn aflopende contract niet omdat hij graag hogerop wilde. Deze gewenste stap bleef uit, waarna hij bij PEC tekende.

Lees via VI PRO meer over de stand van zaken bij PEC Zwolle:

Bekijk hier al onze video's
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Meer Y. Namli
Meer over Y. Namli
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.