Namli zorgt voor speculaties bij PEC: 'Wat heb je nu weer gedaan?'

Reacties

Supporters van PEC Zwolle hebben nog altijd de hoop dat Younes Namli ook dit seizoen voor hun club gaat spelen. De dertigjarige spelmaker is transfervrij nadat zijn contract bij PEC afliep, maar heeft nog altijd geen nieuwe club gevonden. Met een video op Instagram zorgde Namli zaterdag voor nog meer speculaties.

Namli zorgt voor speculaties bij PEC: 'Wat heb je nu weer gedaan?'
© Pro Shots
N.E.C.
N.E.C.
1 - 0
PEC Zwolle
PEC Zwolle

Namli, die tussen 2017 en 2019 al bij PEC speelde, keerde vorig jaar terug na een kort verblijf bij Sparta Rotterdam. Hij tekende bewust voor één jaar, in de hoop daarna een mooie vervolgstap in zijn carrière te maken. In de verbintenis zat wel een eenzijdige optie voor Namli om met een jaar te verlengen, maar dat deed hij niet.

Afgelopen seizoen was Namli een van de belangrijkste spelers van PEC. Als creatieve man op het middenveld of op de vleugel was hij bij veel aanvallen betrokken. Trainer Johnny Jansen had hem er graag bij gehouden, maar heeft de hoop op de in Denemarken geboren spelmaker nog niet opgegeven.

Ook Jansen kreeg zaterdag mee wat Namli op zijn sociale media had geplaatst. Een filmpje met hoogtepunten uit zijn afgelopen seizoen bij PEC, met daarbij een zandlopertje. Zelfs zijn voormalig ploeggenoten waren verrast en vroegen zich af: komt Namli toch terug?

'Op dit moment is het niet aan de orde', vertelde Jansen na de verloren uitwedstrijd tegen NEC. 'Maar ik vind het alleen maar mooi dat hij dit plaatst. Dat zegt alleen maar dat PEC Zwolle in zijn hart zit. Ik heb hem deze week gesproken. Even kletsen over zijn toekomst, maar dat is iets tussen ons twee.'

Zaterdag hadden de twee weer contact, nadat Namli de video had geplaatst. 'Ik zei tegen hem: "Wat heb je nu weer gedaan?"', lachte Jansen. 'Wat hij zei? Dat hou ik tussen ons. Het zegt in ieder geval genoeg over hoe hij het beleeft en hoe hij naar deze club kijkt.'

Bekijk hier al onze video's
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.