Napoli gaat zich bij PSV melden voor Schouten

Reacties

Jerdy Schouten staat in de nadrukkelijke belangstelling van Napoli. De verwachting is dat de Serie A-winnaar van 2023 zich ergens komende week zal melden bij PSV.

Napoli gaat zich bij PSV melden voor Schouten
© Pro Shots

Schouten (27) staat al zo'n vijf jaar op het verlanglijstje van Napoli, uiteraard ook vanwege zijn prestaties bij Bologna. De Oranje-international maakte vorig jaar de overstap naar PSV, waarmee hij zich tot kampioen kroonde. Zijn contract in Eindhoven loopt medio 2028 af.

PSV telde exclusief bonussen twaalf miljoen euro neer voor de controleur, die een voorkeur had voor een terugkeer naar Nederland.

Italiaanse media melden dat Napoli een bedrag tussen de twintig en dertig miljoen euro over heeft voor Schouten, maar voor een dergelijke som zal PSV de middenvelder niet laten gaan. Overigens heeft Paris Saint-Germain de ex-speler van Excelsior eveneens op de radar. De kampioen van Frankrijk ziet Schouten als een mogelijke vervanger van Manuel Ugarte, die zijn loopbaan vermoedelijk vervolgt bij Manchester United.

Bij PSV belooft de slotfase van de window hectisch te worden. Onder anderen voor Walter Benítez en Olivier Boscagli bestaat serieuze belangstelling en Jordan Teze is al naar AS Monaco. Los daarvan wil de kampioen sowieso verdedigers aantrekken. Daarvoor heeft het nog tot en met maandag 2 september de tijd. In de meeste competities sluit de markt volgende week vrijdag al.

Bekijk hier al onze video's
Meer Napoli
Meer over Napoli
Meer PSV
Meer over PSV
Meer Schouten
Meer over Schouten
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.