Napoli zet Italiaanse krant op zijn plek

Reacties

Napoli heeft een statement gemaakt ten opzichte van de Italiaanse krant Tuttosport. Het nieuwsmedium uit Turijn schrijft al langer over de interesse van Napoli in verdediger Mario Hermoso, maar daar blijkt niets van te kloppen.

Napoli zet Italiaanse krant op zijn plek

Hermoso zit sinds deze zomer zonder club, nadat zijn contract bij Atlético Madrid afliep. Tuttosport schreef de afgelopen weken meermaals over de plannen van Napoli om de verdediger te overtuigen om naar Napels te komen. Allemaal onzin, zo beweert Napoli, dat dat liet weten via sociale media.

'Tuttosport blijft maar praten over Hermoso naar Napoli', schrijft de club in een statement. 'Maar de verdediging is al compleet met de komst van Marín en Buongiorno. Hermoso behoort helemaal niet tot de doelstellingen van Napoli.'

De landskampioen van 2022/23 haalde eerder deze zomer Rafa Marín voor twaalf miljoen euro op bij Real Madrid. Daarnaast trok het Alessandro Buongiorno aan. Hij kwam voor 35 miljoen euro over van Torino. Ook haalde Napoli met de transfervrije Leonardo Spinazzola een ervaren vleugelverdediger in huis en kwam er met Luigi D'Avino nog een centrale verdediger door vanuit de eigen jeugd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.