NEC verlengt met Davids en test Nelson en Ajdarevic

NEC heeft het contract van Lorenzo Davids verlengd. Bovendien hebben de Nijmegenaren twee spelers op proef.

Davids zette zijn handtekening onder een verbintenis die hem tot medio 2011 aan NEC bindt. Het oude akkoord liep tot de zomer van 2009. De 21-jarige middenvelder arriveerde in januari 2007 bij de ploeg van coach Mario Been, na te zijn opgeleid door Feyenoord, en is uitgegroeid tot een vaste waarde.

Been krijgt de komende dagen Astrit Ajdarevic (foto) en Gregory Nelson op proef. De eerste is een achttienjarige middenvelder die nog onder contract staat bij Liverpool. Onlangs werkte de in Kosovo geboren Zweed al een stage af bij Go Ahead Eagles, dat Ajdarevic graag wilde inlijven, maar vooralsnog zonder succes.

Technisch directeur Carlos Aalbers blijkt ook al onder de indruk van Ajdarevic, zo blijkt uit zijn reactie op de clubsite: 'Hij is een linksbenige middenvelder, technisch bekwaam en fysiek sterk. De prioriteit ligt bij de voorhoede, maar sommige kansen kun je niet laten lopen.'

Nelson is een twintigjarige aanvaller van AZ, waarvoor hij afgelopen seizoen éénmaal in actie kwam. De twintigjarige speelde ook enkele malen als jeugdinternational. Hij meldt zich donderdag in Nijmegen, Ajdarevic komende maandag.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen