Nederlandse fan gered door politie na gestolen telefoon met wedstrijdticket

Reacties

Een Nederlandse fan waande zich deze week even in een hele slechte film. Zijn telefoon, met daarop een ticket voor de wedstrijd tegen Frankrijk, werd gestolen op het centraal station van Leipzig.

Nederlandse fan gered door politie na gestolen telefoon met wedstrijdticket
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

De 53-jarige Nederlander liet zijn telefoon liggen op een bankje bij het station. De Duitse politie had via camerabeelden gezien dat een onbekende man de telefoon meenam. Zijn dochter traceerde het toestel en zag dat de dief zich al ruim 100 kilometer verderop in Finsterwalde begaf.

Met die informatie slaagde de politie erin om de man te arresteren. De telefoon werd direct met een regionale trein terug naar Leipzig gestuurd. De Nederlandse supporter had zijn telefoon net op tijd om Oranje vanuit het stadion gelijk te zien spelen tegen Frankrijk. Eind goed, al goed. 

Bekijk hier al onze video's
Meer Europees Kampioenschap
Meer over Europees Kampioenschap
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.