Net als Oranje zetten ook Engelse spelers zich tijdens EK in voor goede doel

Reacties

Net als de spelers van het Nederlands elftal zetten ook die van Engeland zich op het EK in voor een goed doel. Een deel van het door de selectie verdiende salaris zal via Soccer Aid aan Unicef worden gedoneerd, zo maakt de Professional Footballers’ Association (PFA) bekend.

Net als Oranje zetten ook Engelse spelers zich tijdens EK in voor goede doel
© Pro Shots
Servië
Servië
0 - 1
Engeland
Engeland

Volgens Engelse media gaat het om de wedstrijd die Engeland tegen Servië speelt. De Engelsen zullen alle opbrengsten die ze tijdens dat specifiek duel binnenhalen gaan doneren aan Unicef. Elke Engelse speler verdient naar verluidt tweeduizend pond per wedstrijd, dus dat bedrag loopt qua spelersopbrengsten in ieder geval al op richting de vijftigduizend pond.

Net als Engeland zet ook Oranje zich in voor het goede doel. De spelers uit ons land staan stil bij Het Vergeten Kind. Na afloop van het toernooi worden er shirts geveild die de spelers hebben gedragen en de opbrengsten die daaruit voortkomen worden aan dat bewuste goede doel geschonken. Ook op het WK was dit het geval.

Harry Kane reageerde op social media op de post van de PFA. De aanvoerder van Engeland wenste iedereen die bij de actie rondom The Three Lions betrokken is succes.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.