Neymar teleurgesteld in Braziliaanse media na bericht over Barcelona

Reacties

Neymar is teleurgesteld in de Braziliaanse media. Een lokale krant schreef dat hij op weg was naar Barcelona, maar daar blijkt niets van te kloppen.

Neymar teleurgesteld in Braziliaanse media na bericht over Barcelona
© Pro Shots

Vrijwel iedere transferwindow wordt er gespeculeerd over een terugkeer van Neymar bij Barcelona, vanaf het moment dat hij de club in 2017 verliet voor Paris Saint-Germain. Globoesporte wist het nu zeker: deze transferperiode zou het er echt van komen. Maar Neymar heeft in een statement fel van zich af gebeten en de verhalen de kop ingedrukt. 

'Dit artikel is niet alleen een leugen, maar is ook een enorm gebrek aan respect voor de speler en zijn club, Al-Hilal', schreef Neymar via zijn sociale kanalen. 'Neymar heeft een contract bij de Saoedische club, is gelukkig in Riyad en zal binnenkort weer op het veld staan om fans over de hele wereld te plezieren.'

Neymar (32) maakte vorig jaar zomer voor negentig miljoen euro de transfer van PSG naar Al-Hilal, maar twee maanden later scheurde hij zijn kruisband af. Neymar heeft sinds 18 oktober geen officiële wedstrijd meer gespeeld. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.