Nieuwe domper voor Sergio Ramos in ellendig debuutseizoen bij PSG

Reacties

Sergio Ramos kan dinsdagavond niet meedoen in de Champions League-kraker tegen Real Madrid. De verdediger van Paris Saint-Germain heeft nog teveel last van zijn kuit en ontbrak maandag bij de groepstraining. Neymar sloot wél weer aan.

Nieuwe domper voor Sergio Ramos in ellendig debuutseizoen bij PSG
© Pro Shots
PSG
PSG
1 - 0
Real Madrid
Real Madrid

Neymar liep eind november een zware enkelblessure op en heeft sindsdien niet meer gespeeld. De aanvaller is echter bijna weer de oude en hoopt dinsdag, in de topper tegen Real, zijn rentree te kunnen maken. Maandag trainde de Braziliaanse superster weer met zijn ploeggenoten mee.

Dat geldt niet voor Ramos, die bezig is aan een zeer teleurstellend debuutseizoen bij PSG. De 35-jarige Spanjaard is vaker geblesseerd dan fit en zit ook nu weer in de lappenmand, deze keer met een kuitblessure. Ramos miste de laatste drie wedstrijden van PSG al en zal er ook dinsdag tegen Real nog niet bij zijn. PSG meldt dat de mandekker maandag individueel heeft getraind en dat er over een week zal worden gekeken hoe het gaat met zijn herstel. 

Ramos speelde tot dusver pas vijf wedstrijden voor PSG, dat de Spanjaard afgelopen zomer transfervrij overnam van Real. Ramos verzamelde in zestien jaar tijd liefst 671 wedstrijden voor De Koninklijke, waarmee hij onder meer vier keer de Champions League won en vijf keer landskampioen werd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.