Nieuwelingen starten bij PSV, oude bekende in Feyenoord-basis

Reacties

De topclubs van Nederland komen zaterdag allemaal in actie in oefenwedstrijden. PSV en Feyenoord starten al om 13.00 uur.

Nieuwelingen starten bij PSV, oude bekende in Feyenoord-basis
© Pro Shots
PSV
PSV
1 - 1
Club Brugge
Club Brugge

De Eindhovenaren treden aan tegen Club Brugge. In het duel, dat 105 minuten zal duren, krijgen aanwinsten Couhaib Driouech en Ryan Flamingo hun eerste speelminuten voor de Eindhovenaren. Zij kwamen over van respectievelijk Excelsior en FC Utrecht.

Peter Bosz kan in het oefenduel ook weer beschikken over Noa Lang, die nog wel op de bank start. Hij is hersteld van zijn blessureleed en neemt het op tegen zijn voormalige werkgever. De bedoeling is dat de basiself van PSV een uur zal spelen, alvorens er gewisseld wordt.

Feyenoord
Feyenoord
3 - 1
Genk
Genk

Ook Feyenoord start om 13.00 uur tegen een Belgische ploeg. RC Genk is dan de tegenstander. Bij Feyenoord gaan Thomas Beelen en Quiten Timber hun eerste minuten in de voorbereiding maken. Behalve talent Jan Plug en de vorig seizoen aan FC Dordrecht verhuurde Antef Tsoungui start ook Marcus Pedersen in de basiself. Hij werd verhuurd aan het Italiaanse Sassuolo, maar die club lichtte de optie tot koop op de Noor niet.

Later vandaag komen ook AZ en Ajax nog in actie. Bekijk hier het hele programma:

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.