Nog altijd clubloze Memphis werkt zich in het zweet in Monaco

Reacties

De voorbereiding van de clubs uit de Europese topcompetities zit er al even op, maar Memphis Depay heeft nog altijd geen nieuwe werkgever. Dat weerhoudt de spits er niet van om zich flink in het zweet te werken. Memphis deelt een veelbelovende video vanuit Monaco.

Nog altijd clubloze Memphis werkt zich in het zweet in Monaco
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het is niet de eerste keer dat Memphis een kijkje in de keuken geeft. Eerder deelde de aanvaller al beelden vanaf een strand. Nu is hij dus op Monaco en daar kan hij sinds kort ook Jordan Teze tegen komen. De voormalig verdediger van PSV rondde onlangs zijn transfer af.

Memphis heeft nog genoeg tijd om een club te vinden, maar één ding staat al vast. Hij is niet van de partij tijdens de komende interlandperiode van het Nederlands elftal. Ronald Koeman maakt dit keer geen uitzondering voor Memphis, die volgens de bondscoach eerst een nieuwe club moet vinden.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.