Nog geen done deal: United-doelwit Mazraoui wint met Bayern München

Reacties

In Duitsland én Engeland rekenen ze op een transfer van Noussair Mazraoui naar Manchester United, maar er is duidelijk nog geen sprake van een done deal. Zaterdag deed de rechtsback van Bayern München gewoon nog mee in de gewonnen oefenwedstrijd tegen Tottenham Hotspur.

Nog geen done deal: United-doelwit Mazraoui wint met Bayern München
© Pro Shots

Mazraoui begon in het Zuid-Koreaanse Seoul op de bank en kwam 22 minuten voor tijd in de ploeg voor Sacha Boey. De eindstand van 1-2 stond toen al op het scorebord. Voor Bayern scoorden Gabriel Vidovic en Leon Goretzka; vlak voor de entree van Mazraoui verzorgde Pedro Porro namens Tottenham de aansluitingstreffer. De jacht op de gelijkmaker leverde hierna niet het gewenste resultaat op voor de Engelsen.

Bayern keert maandag terug naar München en Mazraoui hoopt vervolgens meer duidelijkheid te krijgen over zijn toekomst. Volgens Sky wil Bayern de Marokkaans international graag verkopen; Mazraoui is zelf al persoonlijk rond met Manchester United. Nu moet de werkgever van Erik ten Hag het nog eens zien te worden met Bayern over de afkoopsom. Dat Mazraoui zaterdag nog in actie kwam, bewees dat dit akkoord er nog niet is.

Naast Mazraoui wil Ten Hag ook graag Matthijs de Ligt aan zijn selectie toevoegen. Vrijdag meldde The Athletic nog dat er een dubbel openingsbod was uitgebracht op de voormalige Ajacieden. De Ligt kwam zaterdag niet in actie tegen Tottenham: hij is net terug van zijn vakantie en heeft vrijdag pas voor het eerst op het trainingsveld gestaan.

Een transfer van Mazraoui naar United zou op dit moment dichterbij zijn dan een eventuele transfer van De Ligt. Bayern wil volgens de Duitse media eerst een vervanger voor laatstgenoemde aantrekken en is druk bezig met de komst van Jonathan Tah van Bayer Leverkusen. Pas als hij binnen is, gaat de deur mogelijk open voor De Ligt.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.