Noslin bewijst zijn klasse met heerlijke treffer voor Lazio

Tijjani Noslin heeft zondag laten zien waarom Lazio hem afgelopen zomer zo graag wilde hebben. De voormalig aanvaller van Fortuna Sittard opende met een doelpunt na een heerlijke dribbel de score in de thuiswedstrijd tegen Genoa: 3-0.

Lazio
Lazio
3 - 0
Genoa
Genoa

De 25-jarige Noslin, een speler met een bijzonder verhaal, ging in januari van Fortuna naar Hellas Verona. Daar maakte hij zo veel indruk dat hij een paar maanden later al een toptransfer naar Lazio maakte. Voor zijn nieuwe club maakte hij eind september zijn eerste doelpunt.

Zondag verdubbelde Noslin zijn Romeinse marge op fraaie wijze. De aanvaller, die voor de vierde keer een basisplaats had in dit Serie A-seizoen, ontving de bal op links en speelde in het vijandelijke strafschopgebied Stefano Sabelli door de benen. Daarna zette hij Alessandro Vogliacco op het verkeerde been en schoot hij hard raak in de verre hoek.

Noslin scoorde al in de twintigste minuut, waardoor er voor Genoa nog voldoende tijd was om te reageren. Dat lukte echter niet. Noslin werd twaalf minuten voor het einde naar de kant gehaald en zag vanaf de bank hoe Pedro en Matias Vecino de score nog naar 3-0 tilden.

Lazio stijgt met de vijfde overwinning van dit seizoen naar de vijfde plek in de Serie A. Genoa heeft nu juist vijf keer verloren en staat achttiende.