Noslin maakt na halfjaar al binnenlandse toptransfer in Italië

Reacties

Tijjani Noslin heeft een toptransfer gemaakt naar Lazio. De Nederlandse aanvaller arriveerde pas een halfjaar geleden bij Hellas Verona, maar zegt die club na enkele maanden nu alweer gedag.

Noslin maakt na halfjaar al binnenlandse toptransfer in Italië
© Pro Shots

Noslin kennen we in Nederland van zijn tijd bij Fortuna Sittard. De buitenspeler maakte afgelopen winter al een fraaie transfer naar Hellas Verona in de Serie A, waarmee hij afgelopen seizoen op de dertiende plaats eindigde. Daar had Noslin met vijf goals en vier assists een aanzienlijk aandeel in.

De prestaties van Verona en Noslin bleven niet onopgemerkt bij Lazio. De club uit Rome betaalt naar verluidt vijftien miljoen euro voor de diensten van de aanvaller. Dat is een vijfvoud van het bedrag dat Verona afgelopen winter naar Sittard overmaakte.

Met Lazio heeft Noslin nu dus een transfer naar een topclub in Italië te pakken, maar er staat hem nog een primeur te wachten. Hij zal komend seizoen voor het eerst uitkomen in Europa. Lazio neemt namelijk deel aan de Europa League.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Spelersprofiel

T. Noslin


Geboortedatum:
7 juli 1999
Leeftijd:
24
Geboorteplaats:
Amsterdam
Nationaliteit
Nederland
Lengte:
1,80 m
Gewicht:
75 kg
Huidige club:
Lazio
Bekijk hier al onze video's
Meer T. Noslin
Meer over T. Noslin
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.