Nu 50x je inleg voor zege van Turkije op Georgië!

ADVERTORIAL - Turkije en Georgië trappen dinsdag af in Groep F op het EK. De Turken hopen tijdens die wedstrijd meteen punten te pakken tegen de EK-debutant. Unibet pakt uit met een mooie welkomstactie!

Nu 50x je inleg voor zege van Turkije op Georgië!
© Pro Shots
Turkije
Turkije
3 - 1
Georgië
Georgië

Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen gebruikmaken van de welkomstactie. Bij de actie wordt een quotering van liefst 50.00 aangeboden voor een overwinning van het het Turkse elftal. In een met Turken overgoten Duitsland is Turkije volgens de bookmakers in ieder geval de favoriet tegen Georgië. De reguliere odd voor een overwinning van Turkije staat op 1.72. Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Turkije boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Turkije wint (1x2) en vink de Uniboost aan in je Betslip!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Na de sterke EK-kwalificatie zijn de verwachtingen hoog in Turkije. De Turken werden eerste in een groep met onder andere Kroatië en Wales, maar de niet gewonnen oefenwedstrijden tegen respectievelijk Hongarije, Oostenrijk, Italië en Polen bieden wat minder goede hoop. Met een flinke dosis Turkse aanmoediging moet het tegen Georgië gaan gebeuren.

Voor Georgië is het een heel speciaal duel. Het land speelt zijn eerste wedstrijd ooit op een EK. Via de play-offs wisten de Georgiërs uiteindelijk het eindtoernooi te halen. Onder leiding van sterspelers Khvicha Kvaratskhelia en Georges Mikautadze werd Luxemburg verslagen met strafschoppen. In aanloop naar het toernooi werd er in een oefenwedstrijd nog van Montenegro gewonnen.

Zie jij Turkije van Georgië winnen? Een zege van de Turken kan met deze welkomstactie (24+) een lekker bedrag opleveren! Meespelen kan hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's