Nu 50x je inzet als Ajax het Besiktas van Van Bronckhorst verslaat!

ADVERTORIAL - Donderdagavond om 21.00 uur staat Ajax tegenover Besiktas in de eerste wedstrijd van de competitiefase in de Europa League. De Amsterdammers trappen het Europese seizoen af tegen de nummer drie van Turkije, waar Nederlander Giovanni van Bronckhorst trainer is. Speciaal voor dit duel heeft TOTO een fraaie welkomstactie op poten gezet!

Nu 50x je inzet als Ajax het Besiktas van Van Bronckhorst verslaat!
© Pro Shots

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt een quotering van liefst 50.00 aangeboden voor Ajax wint. De geschiedenis zorgt voor hoge verwachtingen. In totaal speelde Ajax zes keer eerder in Europees verband tegen de Turkse topclub. Telkens resulteerde dat in een zege voor Ajax. Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

1. Maak een account aan bij TOTO via een van de linkjes in dit artikel.
2. Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je saldo opwaarderen (minimaal €5). Dit kan simpel via iDEAL. Let op: activeer de bonus eerst voor je je saldo op gaat waarderen!
3. Plaats een weddenschap van maximaal €1 op de wedoptie 'winst Ajax'.

Met Besiktas treft Ajax meteen een serieuze tegenstander. De Turken zijn dit seizoen namelijk nog ongeslagen. Ze speelden één keer gelijk in de competitie en wonnen vier keer. Daarnaast werd de play-offs van de Europa League overleefd tegen het Zwitserse Lugano. De meeste indruk maakte Besiktas echter in de Turkse Super Cup. Daarin won de ploeg van Van Bronckhorst met liefst 0-5 van landskampioen Galatasaray.

Gemiddeld maakt Besiktas dit seizoen drie goals per wedstrijd. Dat is aanzienlijk meer dan de Amsterdammers. Ajax maakt er gemiddeld twee per duel. Onder de nieuwe trainer Francesco Farioli is het sowieso nog even zoeken. Ajax staat momenteel negende in de Eredivisie, met twee keer puntenverlies in de eerste vier wedstrijden. Met de komst van spelers als Wout Weghorst en Davy Klaassen hoopt Ajax wat meer routine in de ploeg te brengen. Al kwam Klaassen te laat aan bij Ajax om ingeschreven te worden voor de Europa League.

Zoals eerder benoemd stond Ajax zes keer eerder tegenover Besiktas. Tweemaal in het seizoen 1966/67, tweemaal in 1993/94, maar ook twee keer in 2021/22. In eigen huis zorgden Sébastien Haller en Steven Berghuis voor een 2-0 zege. Op bezoek in Istanbul was Haller opnieuw tweemaal trefzeker (1-2). In de eerste twee ontmoetingen met Besiktas, die eveneens werden gewonnen, waren Sjaak Swart, Piet Keizer en Bennie Muller de doelpuntenmakers.

Wil jij met extra spanning genieten en ben jij nog geen speler bij TOTO? Dan is deze welkomstactie (24+) een buitenkansje! Meespelen kan hier.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's