Nu 50x je inzet als Feyenoord stunt tegen haast onverslaanbaar Leverkusen

ADVERTORIAL - Nadat de Champions League-ouverture van PSV in het water viel tegen Juventus, is het donderdagavond de beurt aan Feyenoord. De ploeg van Brian Priske neemt het in eigen huis op tegen Bayer Leverkusen. De Rotterdammers weten maar al te goed hoe lastig het is om de Duits kampioen op de knieën te krijgen. Lukt het Feyenoord om er een ouderwets heet avondje van te maken in De Kuip? Blik vooruit en speel mee bij TOTO of maak gebruik van de speciale welkomstactie!

Nu 50x je inzet als Feyenoord stunt tegen haast onverslaanbaar Leverkusen
© Pro Shots
Feyenoord
Feyenoord
0 - 4
Bayer Leverkusen
Bayer Leverkusen

Onverslaanbaar

Onder Xabi Alonso kende Bayer Leverkusen vorig seizoen een droomjaar. Niet alleen werd de club voor het eerst in de geschiedenis landskampioen van Duitsland, maar het won ook de DFB Pokal en haalde de finale van de Europa League. Bijna lukte het Leverkusen om een heel seizoen lang, in alle competities, ongeslagen te blijven. Alleen in de finale van de Europa League ging het fout tegen Atalanta Bergamo (3-0).

Dit seizoen duurde het echter niet lang voor de eerste nederlaag van die Werkself een feit was. In de tweede competitiewedstrijd gaf het RB Leipzig van Xavi Simons en voormalig Feyenoorder Lutsharel Geertruida aan Feyenoord het goede voorbeeld. Zij lieten ondanks een goal van Jeremie Frimpong zien hoe je Leverkusen moet bespelen. Leipzig won met 2-3, mede door twee doelpunten van voormalig Vitesse-spits Loïs Openda.

Sinds de start van vorig seizoen speelde Leverkusen 58 officiële wedstrijden. Liefst 47 keer gingen de Duitsers er met de zege vandoor. Zeven keer werd het gelijk en tweemaal verloor Leverkusen. Ook tegen Feyenoord wordt Leverkusen gezien als de grote favoriet. Winst van Bayer Leverkusen staat op 1.78, terwijl winst van Feyenoord een quotering heeft van 4.25. Een gelijkspel kan je eveneens 4.25 keer je inzet opleveren.

Vorm van Feyenoord

Dat heeft niet alleen te maken met de vorm van Leverkusen, maar ook met die van Feyenoord. De Rotterdammers zijn onder de nieuwe trainer Priske nog wat zoekende. Na het winnen van de Johan Cruijff Schaal na strafschoppen tegen PSV, won Feyenoord slechts één van de vier gespeelde wedstrijden. PEC Zwolle werd overtuigend verslagen (5-1), maar Feyenoord kwam niet verder dan een gelijkspel tegen Willem II, Sparta en FC Groningen.

Wat beide clubs wel gemeen hebben, is dat ze bijzonder vaak scoren. Vanaf de start van vorig seizoen kwam Leverkusen in slechts twee wedstrijden niet tot scoren. In totaal maakte de equipe van Alonso 153 goals. Dat komt neer op een gemiddelde van 2,6 goals per wedstrijd. Feyenoord speelde sinds dat meetmoment 53 wedstrijden. Daarin was Feyenoord 122 keer trefzeker. Dat is een gemiddelde van 2,3 goals per wedstrijd.

Inzetten op Beide teams scoren heeft een quotering van 1.52. Een totaal aantal doelpunten van Feyenoord van meer dan 2.5 kan je 5.75 keer je inzet opleveren. Meer dan 2.5 goals voor Leverkusen over de hele wedstrijd staat op 2.60. Een doelpunt van Feyenoord-spits Santiago Giménez, die er dit seizoen al vier maakte, staat op 3.00. Heb je meer vertrouwen in een doelpuntenmaker aan Duitse zijde, dan kan dat ook. Een goal van Victor Boniface staat op 2.05 en van Florian Wirtz op 3.00.

Speciale welkomstactie

TOTO heeft voor het duel tussen Feyenoord en Bayer Leverkusen een speciale welkomstactie opgezet. Deze actie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt een quotering van liefst 50.00 aangeboden voor Feyenoord wint. Zo speel je mee:

1. Maak een account aan bij TOTO via een van de linkjes in dit artikel.
2. Nadat je een account hebt aangemaakt, kun je saldo opwaarderen (minimaal €5). Dit kan simpel via iDEAL. Let op: activeer de bonus eerst voor je je saldo op gaat waarderen!
3. Plaats een weddenschap van maximaal €1 op de wedoptie 'winst PSV'.

Wat verwacht jij van het duel tussen Feyenoord en Leverkusen? Bekijk het uitgebreide aanbod van TOTO en speel mee!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's