Nu 50x je inzet als Oranje scoort tegen Hongarije!

ADVERTORIAL - Het Nederlands elftal maakt zich op voor de tweede interlandperiode van het seizoen 2024/25. In de komende week treft Oranje de landen Hongarije en Duitsland in de Nations League, te beginnen met eerstgenoemde. Bookmaker Unibet speelt hier op in en geeft nieuwe spelers een odd van 50.00 bij een goal tegen de Hongaren!

Nu 50x je inzet als Oranje scoort tegen Hongarije!
Hongarije
Hongarije
1 - 1
Nederland
Nederland

Je leest het goed: één Oranje-doelpunt is dus genoeg om van de maximale €1 inzet liefst €50 te maken. Als we uitgaan van de laatste interlandperiode van het Nederlands elftal, zou dat geen probleem moeten zijn. Oranje wist de doelmannen van Bosnië & Herzegovina (5-2) en Duitsland (2-2) destijds meermaals te verschalken.

Hoe speel je mee?

1. Klik op één van de links en maak een account aan
2. Doe een storting van minimaal €10
3. Zet €1 in op 'Nederland Over 0.5 Goal'
(Let op dat je de juiste weddenschap selecteert)
4. Scoort Nederland? Dan krijg je €50 op je account bijgeschreven!

*De actie is alleen beschikbaar voor spelers van 24 jaar en ouder

Op vrijdag 11 oktober kruisen Hongarije en Nederland de degens. Koeman zal vertrouwen op spelers als Cody Gakpo, Xavi Simons, Tijjani Reijnders en Ryan Gravenberch die tijdens de laatste interlandperiode stuk voor stuk uitblonken. Voor Gakpo en Gravenberch wordt het treffen met de Hongaren extra bijzonder, want zij spelen tegen Liverpool-teamgenoot Dominik Szoboszlai. Oranje gaat met vier punten aan kop in de groep, Hongarije staat met één behaald punt onderaan. Klik hier om de welkomstactie (24+) te spelen bij Unibet!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's