Nu 50x je inzet voor kampioenszege van PSV!

ADVERTORIAL - Het aftellen is bijna voorbij in Eindhoven, PSV gaat zondagmiddag in eigen huis beginnen aan de kampioenswedstrijd tegen Sparta Rotterdam. Zie jij de ploeg van Peter Bosz opnieuw winnen? Unibet pakt uit met een fraaie welkomstactie!

Nu 50x je inzet voor kampioenszege van PSV!
© Pro Shots
PSV
PSV
4 - 2
Sparta Rotterdam
Sparta Rotterdam

De welkomstactie is beschikbaar voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder. Bij de actie wordt een verhoogde quotering van 50.00 aangeboden voor een overwinning van PSV. Het gaat om een forse verhoging. De reguliere odd voor een zege van de nummer één van de Eredivisie is namelijk ongeveer 1.11. Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de PSV boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op PSV wint en vink de Uniboost aan in je Betslip.

De maximale inzet bij de actie is 1 euro.

PSV heeft vanwege de voorsprong van negen punten op Feyenoord hoe dan ook aan een punt genoeg voor de landstitel, maar zal voor eigen publiek nog eens zijn klasse willen etaleren. De Eindhovenaren zijn er dit seizoen met kop en schouders bovenuit gestoken in de Eredivisie. Dat onderstreepte het team van Bosz in de vorige speelronde nog maar eens. Uit bij SC Heerenveen werd met liefst 0-8 gewonnen. In het Abe Lenstra Stadion passeerde PSV ook de grens van honderd goals in één Eredivisie-seizoen. De teller staat nu op 103 treffers.

PSV kan zijn doelpuntenrecord gaan najagen zondag tegen Sparta. De topclub maakte alleen in de seizoenen 1987/88 (117) en 1999/00 (105) meer goals dan tot nu toe dit seizoen. De koploper heeft dus nog drie wedstrijden te gaan. Fortuna Sittard (uit) en RKC Waalwijk (thuis) zijn na Sparta de volgende tegenstanders. Eerst wacht dus de thuiswedstrijd tegen Sparta, de wedstrijd waarin PSV voor ongekende ontlading kan zorgen in het Philips Stadion. De club werd in 2018 voor het laatst kampioen.

Zie jij PSV met een overwinning de titel grijpen tegen Sparta? Dan is deze welkomstactie (24+) van Unibet een prachtige kans. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's