Nu 50x je inzet voor weer een zege van PSV!

ADVERTORIAL – In Alkmaar kan PSV zaterdagavond verder doordenderen richting de tweede titel op rij in de Eredivisie. In de competitie liet de ploeg van trainer Peter Bosz dit seizoen nog geen punt liggen. Unibet speelt op die sterke reeks in met een heerlijke welkomstactie!

Nu 50x je inzet voor weer een zege van PSV!
© Pro Shots
AZ
AZ
Za 19 okt.
18:45
PSV
PSV

Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen gebruikmaken van die welkomstactie. Bij de actie wordt een quotering van liefst 50.00 aangeboden voor een overwinning van PSV. Het gaat om een enorme verhoging, want de reguliere odd voor een zege van de Eindhovenaren is ongeveer 1.84. Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de PSV boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op PSV wint en vink de Uniboost aan in je Betslip!

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

PSV kon deze interlandperiode gebruiken om even op adem te komen na een hectische periode. Er zaten geen PSV'ers in de Oranje-selectie. Joey Veerman liep eind september in de uitwedstrijd tegen Willem II een blessure op en over de afwezigheid van Jerdy Schouten is het al veel gegaan. Laatstgenoemde is normaal gesproken gewoon weer inzetbaar in Alkmaar, waar PSV op jacht gaat naar zijn negende competitiezege op rij in dit Eredivisie-seizoen.

AZ was ook bezig aan een sterke reeks, maar daar kwam op 29 september een einde aan. FC Utrecht won met 1-2 op bezoek bij de Alkmaarders, die een speelronde later ook verloren van Fortuna Sittard (1-0). Het gat tussen koploper PSV en AZ is nu al acht punten. Veel hoop kan AZ niet putten uit de meest recente ontmoetingen. PSV won vorig seizoen in het kampioensjaar met 0-4 in Alkmaar en was in eigen huis met 5-1 veel te sterk voor de ploeg van Maarten Martens.

Denk jij dat PSV opnieuw te sterk gaat zijn voor AZ? Dan is deze welkomstactie (24+) een prachtige kans. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's