Nu 50x je inzet voor zege van Turkije op Tsjechië!

ADVERTORIAL - Het is erop of eronder voor Turkije vanavond in de laatste groepswedstrijd van het EK. In Hamburg hopen de Turken tegen Tsjechië een zo goed mogelijke uitgangspositie te creëren voor de achtste finale. Unibet pakt uit met een fraaie welkomstactie!

Nu 50x je inzet voor zege van Turkije op Tsjechië!
© Pro Shots
Tsjechië
Tsjechië
1 - 2
Turkije
Turkije

Nieuwe spelers van 24 jaar of ouder kunnen meespelen met de welkomstactie. Bij die actie wordt een verhoogde quotering van liefst 50.00 aangeboden voor een overwinning van Turkije. Dat terwijl die reguliere odd voor een zege van de ploeg van bondscoach Vincenzo Montella ongeveer 2.80 is. Meespelen met de welkomstactie gaat als volgt:

- Meld je aan via een van de links in dit artikel en selecteer de Turkije boost.

- Doe een storting, snel en eenvoudig via iDeal.

- Wed op Turkije wint (1x2) en vink de Uniboost aan in de Betslip.

De maximale inzet bij de welkomstactie is 1 euro.

Turkije begon sterk aan het EK. In de eerste poulewedstrijd tegen Georgië toonde toptalent Arda Güler in Dortmund direct zijn klasse. Met een prachtig afstandsschot maakte de Real Madrid-speler de 2-1 in de wedstrijd die door Turkije met 3-1 gewonnen werd. In die wedstrijd kwam de potentie van Turkije, dat met Hakan Çalhanoglu en ex-Feyenoorder Orkun Kökçü nog meer blikvangers heeft, aan het licht. Zaterdag beleefden de Turken een off-day. Er werd met 0-3 verloren van Portugal, een resultaat waar vanavond in het Volksparkstadion revanche voor moet worden genomen.

Turkije begint als nummer twee van Groep F aan het duel met Tsjechië, dat nog maar één punt heeft gepakt. De Tsjechen moeten dus risico gaan nemen om nog door te gaan naar de knock-outfase. Elders in Poule F neemt groepswinnaar Portugal het op tegen hekkensluiter Georgië, dat ook nog maar één punt pakte.

Denk jij dat het Turkije van Montella tegen Tsjechië net als tegen Georgië weer zijn klasse gaat tonen? Dan is deze welkomstactie (24+) van Unibet een mooie kans. Meespelen kan hier!

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen.

Bekijk hier al onze video's