Nu beschikbaar: de VI Seizoengids 2024/25

Reacties

De VI Seizoengids is dit jaar actueler dan ooit. Deze week (vanaf donderdag in de winkels) verschijnt de voetbalgids voor de jaargang 2024/25, inclusief de laatste transfers. Hierdoor zijn de selecties van alle teams compleet.

Nu beschikbaar: de VI Seizoengids 2024/25

Traditiegetrouw is de VI Seizoengids steun en toeverlaat van iedere voetballiefhebber tijdens het seizoen. Toch krijgen we al jaren de vraag van lezers of het verschijningsmoment niet later moet zijn. We hebben daarom onze testgroep gevraagd wat ze het liefst wilden: een Seizoengids bij de start van de jaargang óf een Seizoengids na het afsluiten van de transfermarkt in september. Ruim tachtig procent van onze leden gaf aan dat ze de Seizoengids het liefst pas na het afsluiten van de transfermarkt ontvangen.

Zo’n grote meerderheid kunnen en willen we niet negeren. Dus verschijnt de Seizoengids dit keer later dan gebruikelijk. In de tweede week van september valt deze special met de complete en actuele selecties op de mat. Voor onze bladabonnees valt deze gratis op de deurmat. Leden van VI PRO bestellen zonder verzendkosten. Wil jij ook lid worden van VI? Bekijk hier de scherpste deal.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.