Officieel: Ajax haalt clubicoon Klaassen terug in huis

Reacties

Ajax heeft de terugkeer van Davy Klaassen aangekondigd. De 31-jarige middenvelder maakt voor de tweede keer zijn rentree bij de Amsterdamse club, op nadrukkelijk verzoek van hoofdtrainer Francesco Farioli.

Officieel: Ajax haalt clubicoon Klaassen terug in huis

Klaassen was clubloos nadat zijn contract bij Internazionale afliep en meldde zich onlangs bij Ajax met het verzoek om mee te trainen. Klaassen maakte indruk op de trainingen en daarom wilde Farioli hem graag aan de selectie toevoegen.

Na periodes in zowel binnen- als buitenland, waaronder bij Werder Bremen en Everton, keert Klaassen terug naar de club waar hij zijn jeugdopleiding genoot en zijn doorbraak maakte.

Goed, fit en snel inzetbaar
Technisch directeur Alex Kroes reageerde op de komst van de routinier: 'Wij zijn blij met zijn komst. Davy is goed, fit en snel inzetbaar. Wij hebben de komende maanden een erg vol programma en daarbij kampen we met verschillende blessures.'

 'Davy heeft een goede indruk achtergelaten in de periode dat hij meetrainde en wil zelf ook heel graag weer voor Ajax uitkomen', vervolgde Kroes. 'Dat heeft alles bij elkaar geleid tot het contract dat hij nu getekend heeft. Wij denken dat hij zowel binnen als buiten de lijnen een meerwaarde voor ons zal zijn.'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.