Officieel: Mourinho heeft Amrabat binnen

Reacties

Sofyan Amrabat maakt het seizoen op huurbasis af bij Fenerbahçe. De 28-jarige middenvelder wordt door de Turkse topclub overgenomen van Fiorentina, dat hem in het voorbije seizoen al verhuurde aan Manchester United. Fenerbahçe wenst Amrabat veel succes.

Officieel: Mourinho heeft Amrabat binnen
© Pro Shots

Fenerbahçe meldt dat er een akkoord is bereikt met Fiorentina over de deal. Amrabat kwam afgelopenvrijdag naar Istanbul voor de medische keuring en het verder afronden van de overstap. Hij werd daarna direct gepresenteerd aan de supporters. Fenerbahçe speelt vrijdagavond thuis tegen Alanyaspor. 'We wensen onze nieuwe speler een carrière vol prijzen in het geel-blauwe shirt', aldus de club.

Bij Fenerbahçe gaat Amrabat samenspelen met onder anderen ex-Ajacied Dusan Tadic en voormalig Feyenoorder Sebastian Szymanski. Nederlander Jaydon Oosterwolde staat ook onder contract bij de grootmacht uit Istanbul, die deze zomer al stuntte met de aanstelling van José Mourinho als nieuwe trainer.

Voor Amrabat wachten op het Europese podium ontmoetingen met AZ en FC Twente. Fenerbahçe speelt in de groepsfase van de Europa League ook tegen Manchester United, wat voor de aanwinst dus een weerzien met Erik ten Hag betekent.

Bekijk hier al onze video's
Meer Fenerbahçe
Meer over Fenerbahçe
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.