Onbegrip in Mexico over misser Giménez: 'Dit is wat je nou niet moet doen!'

Reacties

Santiago Giménez miste zaterdag een penalty tegen RKC Waalwijk. Dat kostte Feyenoord geen puntenverlies, maar de Mexicaan maakte geen goede beurt. Dat bleef ook in eigen land niet onopgemerkt.

Onbegrip in Mexico over misser Giménez: 'Dit is wat je nou niet moet doen!'
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Giménez probeerde het bij een tussenstand van 1-1 met een Panenka, maar faalde hopeloos. De inzet van de topscorer van de Eredivisie ging over. De beelden bereikten ook Mexico, waar een commentator vaderlijk advies gaf aan de Feyenoorder. 'Dat is wat je nou niet moet doen, Santiago Giménez!', is te horen op de beelden van ESPN.

'De hele voetbalwereld kijkt naar je. De hele voetbalwereld verwacht dat je de Nederlandse competitie domineert. En wat probeert Giménez nou? Waarom neem je zo een penalty?', vroegen de commentator zich hardop af. Giménez mocht Bart Nieuwkoop dankbaar zijn, want de rechtervleugelverdediger bezorgde Feyenoord alsnog de zege in Waalwijk.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.