Ono per direct terug naar oude club

Na het afhaken van Bolton Wanderers heeft Shinji Ono eieren voor zijn geld gekozen. De Japanse middenvelder is uitgekeken op Feyenoord en kiest voor de optie die er al enige tijd lag: Urawa Red Diamonds.

Ono per direct terug naar oude club

Ono vertrekt met onmiddellijke ingang bij Feyenoord. De middenvelder, die net weer was hersteld van een slepende voetblessure, tekent voor drie jaar bij zijn oude club Urawa Red Diamonds.

'Het is heel erg mooi om terug te keren naar Urawa Reds, de club waar ik ben opgegroeid. Maar aan de andere kant vind ik het ook heel erg jammer dat ik niet meer voor Feyenoord kan spelen. Ik had mijn tijd in Rotterdam ook graag met een prijs afgesloten, in plaats van met een periode vol blessures', vertelde Ono op de website van Feyenoord.

Feyenoord en Urawa Red Diamonds waren het al eens over een transfersom van tweeënhalf miljoen euro. Maar Ono wilde afwachten of er een Europese club zich meldde. Bolton Wanderers toonde inderdaad interesse, maar kon niet aan de voorwaarden van Feyenoord voldoen.

Bolton wilde Ono een korte periode overnemen, met een optie voor een langer verblijf. Maar voor Feyenoord was dat geen optie. De Rotterdamse club wilde Ono alleen verkopen.

Bekijk hier al onze video's